Flyttstäd Göteborg

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom transport, städ och återvinning. Behöver du hjälp med flyttstäd, bortforsling, hem- och eller kontorsstäd? Kontakta oss!

Flyttstäd Göteborg - Vi ger ditt hem precis den städningen som behövs

Vi på Dgoldens är specialister på flyttstäd, vi har utfört flyttstädningar och hjälpt ett flertal familjer & hushåll att få en enkel, smidigt och problemfri flytt! Självklart med en godkänd Flyttstädning vid första besiktningen! 

Vårt affärsidé är enkel, att bli den självklara aktören inom återvinning, städ och flyttstäd i Göteborg. Tillsammans med vår personal arbetar vi systematiskt och med väl utvecklade rutiner för att säkerställa en process som du inte kan få hos ett annat bolag. När du anlitar oss får du hjälp med helheten, utan gömda tillägg eller dylikt. Vi sköter hela din städning! Med oss är du därför alltid trygg och kan räkna med att jobbet blir utförd på korrekt sätt! Boka din tid reda idag!

Flyttstäd Göteborg - Kontakta oss redan idag!

Flyttstäd Göteborg - Vi fokuserar alltid på 100% kundnöjdhet

Anlita oss när du behöver hjälp med flyttstäd och önskar en smidig process samt en godkänd besiktning! När du överlämnar arbetet till oss garanterar vi dig goda resultat. Det kan vara nämligen skönt att veta att hela ansvaret vilar på ett tryggt och väletablerad aktör inom städ. Du slipper stress och kan med säkerhet räkna med hög kvalité på bostaden när det är dags för besiktning. 

Med våra professionella medarbetare får du precis vad som ska ingå i en komplett flyttstädning, med lyhörd personal skapar vi även en god kommunikation och du får vara med, tycka och bestämma. På så sätt håller vi dig informerad och har en öppen dialog för att kunna fullfölja dina önskemål och behov med flyttstädningen Göteborg. 

Tillsammans med oss slipper du problemen och stressen av en mindre bra utförd flyttstäd, vi vet precis vad hyresvärden kräver!