Återvinning Göteborg

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom transport, städ och återvinning. Behöver du hjälp med flyttstäd, bortforsling, hem- och eller kontorsstäd? Kontakta oss!

Återvinning Göteborg - Vi tänker på miljön

Vi kan hjälpa dig runt om i Göteborg med omnejd. Oavsett om du vill ha ett välstädat hem, kontor eller trapphus så finns vi där för dig så att du frigör tid för vad du anser vara viktigt. Vi är väletablerat företag som levererar städ- och transporttjänster av högsta kvalité. Vi hjälper dig med återvinning utifrån dina önskemål och säkerställer utöver våra städningar & transporttjänster att skräp och annat avfall hamnar i rätta händer. Att ta had om miljön är viktigt, och vi vill göra vårt yttersta! 

Vi värnar om miljön och tycker att det är viktigt att hantera avfall på rätt sätt, därför erbjuder vi återvinning på ett korrekt sätt och enligt anvisningarna som ges. Vi hanterar skräp och annat material som ska bortforslas ordentligt och ser till att det hamnar i rätta händer. Du slipper arbetet och avbelastar kroppen samt gör en insats för miljön. Vi på Dgoldens Logistics och Transport hjälper dig återvinna så att du slipper när tiden kanske inte räcker till!

Återvinning Göteborg - Kontakta oss redan idag!

Återvinning Göteborg - Vi ser till att återvinning sköts på rätt sätt

När du återvinner på rätt sätt gör du verkligen en insats för miljön och du hjälper till att minska utsläpp, energiförbrukningen med mera. Därför är det av största vikt att faktiskt se till att det sker på korrekt sätt.

Att man inte hinner med som privatperson är dock fullt förståeligt och därför har vi skapat den här tjänsten. Vi hjälper dig med hela processen så att du slipper men får ändå göra en insats för miljön. Samtidigt är det skönt att få skräp och annat material bortforslad enkelt och smidigt utan att behöva arbeta själv!

När du anlitar oss får du hjälp med hela arbetet och vi ser till att lokalen, bostaden eller platsen blir tom. Du kan räkna med oss alltid när du behöver hjälp med återvinning, städ eller transport! Kontakta oss gärna redan idag!